2011 Bozsok másodszor

Ismét összegyűlt a csapat egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Mindenki az elvárásoknak megfelelően érkezett, kivételes teljesítő Stipi és a kerékpárja volt. Több mint 100 km megtétele után, dombokon völgyeken át, önerőből ért a bozsoki célba, ahol csodálatunk és elismerésünk mellett neki a legjobban a hideg sör esett. Estére a fészerben egy jó kis retro buli kerekedett, de a másnapi túra reggele is közeledett.
Végre kegyes volt az idő, lehetett kirándulni. Másodszorra már ez minimális elvárás volt. Jó hangulatban minden induló teljesítette a 15 km hosszú Bozsok - Kalaposkő - Írottkő - Hörmann-forrás - Szent-Vid - Velem - Bozsok túrát. Ez a kőszegi hegység egyik legszebb túraútvonala, remélem mindekinek tetszett.
Késő délután értünk vissza, elég éhesen, de szerencsére várt ránk az elővéd csapat paprikás krumplija. Ezután a cáki borkostoló következett, most szerencsére nem gyalogosan. A borok most is kiválóak, a borkorcsolyákkal együtt, remekül itatták magukat. Estére egy tartalmas, jóleső fáradtsággal teli napot búcsuztattunk.
Reggel ismét a rosszabb arcát mutatta Bozsok, szemerkélő párafüggöny, felhőbe vesző Kőszegi hegység. Egy kiadós reggeli után, összecsomagoltunk és mindenki elindult a következő találkozóig nehezen telő dolgos hétköznapokba.
 

 

A találkozó képei

Webfejlesztés honlap készítés keresőoptimalizálás webmarketing